torstai 27. maaliskuuta 2014

Tonnikalakastike pastalle

Mitä tarvitset?

-1prk tonnikalaa basilika&tomaattikastikkeessa (tai tomaattikastikkeessa, jolloin lisää n. 1tl basilikaa)
-1 tomaatti
-2,5dl juustonmakuista kermaa
-n. 25g voita
-n. ½dl vehnäjauhoja
-1tl oreganoa
-1tl persiljaa
-ripaus mustapippuria
-1 kananmunan keltuainen

Miten teet?

1. Pese tomaatti ja pilko se pieniksi paloiksi (poista sisuksen nestemäinen osa kokonaan). Laita kattila lämpenemään liedelle ja laita voi kattilaan. Kun voi on sulanut, lisää kattilaan jauhot ja sekoita. Tämän jälkeen lisää kerma ja odota, kunnes se alkaa kuplia. Tämän jälkeen pienennä liesi ykköselle tai kakkoselle.

2. Lisää kastikkeeseen tomaatit ja sekoita. Avaa tonnikalapurkki ja valuta liiat nesteet pois. Vähän saa tomaattikastiketta kuitenkin purkkiin jäädä. :) Sekoita tonnikala kastikkeeseen ja sekoita. Lisää mausteet kastikkeeseen ja anna kypsyä miedolla lämmöllä useampi minuutti, välillä sekoittaen.

3. Erottele kananmunan valkuainen ja keltuainen ja lisää keltuainen kastikkeeseen samalla hyvin sekoittaen. Anna kastikkeen kypsyä pari minuuttia.

4. Tarjoa kastike pastan kaverina. :)

-Piratess-  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti