tiistai 6. toukokuuta 2014

Yksinkertainen tonnikalasalaatti

Mitä tarvitset? 2-3annosta

-1prk tonnikalapaloja öljyssä/vedessä
-n. 5cm pala purjoa
-½prk raejuustoa
-½ punainen paprika
-vähän jäävuorisalaattia
-täysjyväriisiä
-kurkumaa
-suolaa
-vettä

Miten teet?

1. Keitä riisit ohjeen mukaan (yhden hengen annos riittää). Mausta keitinvesi kurkumalla ja suolalla samalla, kun lisäät riisit. Anna riisien jäähtyä.

2. Pese vihannekset. Silppua purjo renkaiksi ja kuutioi paprika. Silppua jäävuorisalaatti (alle neljännes kerästä riittää).  Laita hienonnetut vihannekset valmiiksi salaattikulhoon.

3. Valuta tonnikaloista neste pois ja pieni niitä hieman. Varmista, ettei riisien joukkoon ole jäänyt keitinvettä ja lisää se sekä tonnikala salaattikulhoon. Lisää myös raejuusto ja sekoita. 

4. Tarjoa. :)

-Piratess-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti